Holivud sija više no ikad

Dobar nakit može svakome da da posebnu notu elegancije, a često i da stavi do znanja okolini koliko taj neko ima para i ukusa. Ovo naročito važi za ljude iz sveta slavnih. Izgleda da u poslednje vreme, ove zvezde i zvezdice sijaju i šljašte više nego ikad.

Prema prodavcu nakita Mimi So, izbor nakita kod poznatih ličnosti ne mora da bude samo „što više“ ili „što sjajnije to bolje“, već zavisi od ličnih afiniteta. A ako neko zna kakav nakit slavni vole, onda je to svakako Mimi u čijoj su maloj crnoj knjižici klijenata upisana imena poput Jay Z, Destiny“s Child, Christina Aguilera i Lil“ Kim. Ona kaže da postoje dve vrste kupaca, oni koji žele nešto što ne izgleda previše kitnjasto i što je kvalitetno. Sa druge strane, postoje oni koji upravo cene što viša „blistavila“ i vrištećeg, napadnog nakita.

Ona kaže da su i slavne ličnosti te koje utiču na trendove u svetu nakita. Kada fanovi vide svog omiljenog muzičara ili glumca, sa određenim komadom nakita, često će pokušati da i sami prate isti stil.

Ako želite da dobijete tačnu predstavu o tome kakav nakit nose poznati, gledajte dodele nagrada Golden Globes i Grammy. Ove svečane dodele su poznate po tome da iznose na svetlost ono najbolje iz ljudi, i ono najbolje iz njihovih kutijica sa dragocenostima. Jennifer Lopez u svom poslednjem hitu peva o tome kako se novcem ne kupuje ljubav i u spotu za istu pesmu, u ime protesta, baca zlatnu narukvicu. Realnost je možda malo drugačija? Na slici: njena dražesna ručica ulepšana zanimljivim (i verovatno skupocenim) nakitom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar