Jesenja odeća – stvari koje bi trebalo da znate

Ženstvene haljine i lepršave suknje koje su se nosile ovog proleća su sa sve visokim potpeticama zakoračile i u jesen. Prikazane kolekcije svih modnih kreatora Njujorka su sadržale cigaret pantalone i bluze koje se vezuju. Ovaj izgled podseća na Yves Saint Laurent-a, koji je radio sličnu stvar tokom šezdesetih i sedamdesetih godina oblačeći Katrin Denev.

Jakne se opet vraćaju u velikom stilu. Važna vest što se njih tiče jesu boje. Potražite retro-šik jaknu u bilo kojoj nijansi ružičaste – od najtaminje sve do nežne lila. Braon boja sada menja crnu kao osnovnu boja koja služi za spajanje i usklađivanje garderobe. Ako kupujete samo jednu stvar ove jeseni neka to bude jedna dobra jakna.

Bluze su takođe u ovom periodu važni učesnici modne igre. Bluze će biti šta god poželite ove jeseni, samo neće biti dosadne. One na koje smo navikli – široke, sa kragnom oko vrata će biti veoma tanke, izrađene od „tehno-tkanina“ poput streč svile. Sinonim za ovaj izgled je – seksi.

Sada, pošto smo razmislili o gornjem delu, pitate se šta se nosi dole? Pantalone. Mnogo pantalona. Uske, široke, plisirane ili one koje idu tačno uz nogu. Pokušajte da umesto sivih ili crnih pantalona dodate crvene. Crveno sjajno izgleda u kombinaciji sa braon bojom i dobar je izbor za dnevnu garderobu.

Čitava jesenja moda se sastoji u detaljima. Šta god da obučete, biće jednostavno da izgledate dobro ako izrazite svoju žensku stranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar