Kad kupujete farmerke obavezno obratite pažnju na ovo

Veoma je važno pronaći farmerke koje su udobne i koje nam odgovaraju

Farmerke su svakako neizostavan modni detalj koji odoleva vremenu i uvek je u modi.

Svako od nas ima nekoliko pari farmerki u svom ormaru, ali šta se dešava ako nam nijedne više ne sviđaju.

Kako da pronađemo perfektan par farmerki koji će nam odgovarati u svakom pogledu?

1. Veličina
Kako biste se osećali udobno potrebno je da dobro procenimo veličinu farmerki. To nekada može biti težak posao i potrebno je da probamo više pari kako bismo našli pravu veličinu. Ako vas steže oko struka odmah odustanite jer vam je veličina premala, isto tako postupite i sa labavim strukom.

2. Veličina džepa
Zadnji džepovi treba da budu proporcionalni veličini kukova ili će pokvariti izgled tela. Ako imate široke bokove nemojte kupovati farmerke sa malim džepovima, jer će vam bokovi izgledati još veći.

3. Etiketa
Etiketa može biti od kože ili tkanine. Vezeni ili reljefni natpisis i simboli su još jedan znak dobrog kvaliteta farmerki, a etikete često i sadrže informacije.

Međutim ako je šav loše odrađen, bolje je da potražite drugi model.

4. Boja
Danas postoje razne vrste teksas boja koje možete kupiti u prodavnici. Ako tražite model koji možete da nosite na posao i žurku, izaberite tamniju boju. Stilisti smatraju da ove farmerku uvek izgledaju elegantnije jer podsećaju na pantalone.

5. Metalni delovi
Uverite se da su metalni delovi poput dugmića dobro napravljeni i da na njima nema nedostataka. U suprotnom, možda ćete imati neke neprijatne situacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

farmerke
Komentari (0)
Dodaj komentar