Kate Moss o svojoj mržnji prema modnoj industriji

Kate Moss je zahvaljujući modnoj industriji stekla status zvezde svetskih razmera i postala jedna od najbogatijih žena u Engleskoj. Međutim, zahvaljujući toj istoj modnoj industriji, dobro se upoznala sa hedonističkim načinom života i redovnom upotrebom droge. Sve to je uticalo na Kate da prestane da se bavi manekenstvom prošle godine. Kaže da je odustala zato što je sebi govorila kako sve to jednostavno mrzi, i dodaje: „Nisam želela da ikada više kažem da sam model.“

Kate je rekla britanskom magazinu Time Out da je jedini način da se izbori sa modnom industrijom bio – odlazak iz nje, aludirajući pritom na svoje probleme sa alkoholom i drogom koji su dobili veliki publicitet.

Poznati model priča o tome koliko nije podnosila neke od obaveza svog posla, kao što su sve one „dosadne večere“ iz noći u noć. „Nikada vam nije dozvoljeno da budete umorni. Biti umoran je greh“, priča ona.

Međutim, Moss, čija je krhka figura krasila ogroman broj naslovnih stranica magazina u toku poslednjih deset godina, je ponovo odlučila da se vrati poslu koji joj je, i pored sve štete, doneo mnogo koristi. Kaže da je ovoga puta rešila da neke stvari obavi drugačije i da ima više kontrole nad poslom koji obavlja.

„Napravila sam svoje greške i naučila svoju lekciju.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar