Kejt Mos želi bebu

Kako saznaju londonski novinari, čuvena mršavica modnih pista, Kejt Mos (Kate Moss), očajnički želi da ostane u drugom stanju. Dvadesetsedmogodišnja Kate je rekla prijateljima da u njenom životu postoji veliki jaz koji bi mogla da ispuni jedino njena trudnoća. Popularni supermodel je izjavila da je spremna da se podvrgne tretmanu koji će joj pomoći da ostane u drugom stanju pošto ima izvesnih problema sa zdravljem.

Želja za materinstvom nije došla slučajno. Posle druženja sa prijateljima Sejdi Frost (Sadie Frost), Meg Metjuz (Meg Mathews) i njihovom bebom, Kejt pokušava da zatrudni sa svojim dečkom, urednikom lista „Dazed and Confused“, čije ime je Džeferson Hek (Jefferson Hack).

Popularna manekenka je počela sa strogim režimom zdrave ishrane, a isti kontroliše poznati guru zdravlja, dr. Mosaref Ali (Mosaref Ali), koji je svoje metode već isprobao u radu sa mnogim zvezdama. Kejt je smanjila unos alkohola i ponovo pokušava da prestane sa pušenjem. „Ona ima toliko jaku želju da se ovo dogodi“, kaže jedan prijatelj. „Samo o tome razgovara sa svojom prijateljicom Meg [koja je već postala majka]. Ona zaista hoće tu bebu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar