Madonna u pocepanim majicama

Iako je „materijalna devojka“ ove godine, zahvaljujući eksperimentisanju sa wild, wild west stilovima, dobila jedno od mesta na listi najgore obučenih žena na planeti, ne može se reći da upravo Madonna nije bila ta koja bi svakim svojim pojavljivanjem plenila pažnju ne samo ljubitelja muzike, već i ljubitelja mode. Ne zalazeći u priču o tome koliko je ono što ova pevačica nosi korektno iz ugla modnih kritičara, jedno je sigurno – uvek se oko onoga što bi obukla dizala prašina i uvek je isti trend prihvatao ogroman broj ljudi u svetu. Setimo se samo njenih privremenih tetovaža tj. crteža kanom, ili okrenutosti istočnjačkom stilu (i u izgledu, i u ponašanju). Ta faza je završena, „Istok“ je odradio svoju modnu funkciju, a sada su na scenu stupili kauboji. Cowgirl trend, iako kritikovan, našao je put do svoje publike.

Kada se Madonna pojavila na žurci organizovanoj povodom albuma „Music“ u septembru, sa poderanom „Snatch“ majicom, radila je mnogo više od običnog reklamiranja filma svog sadašnjeg muža. Madonna je time pokazala da se sasvim dobro snalazi u novom, retro-modnom talasu. Ovo nije prva majica Madonne koja je privukla pažnju medija, ona je poznata i po tome što voli da spava u onoj na kojoj piše „Britney Spears“.

Izgled zvani hej-pogledaj-ovu-iscepanu-majicu-koju-sam-našla-na-dnu-ormana, nije bio primećen jedino na ovoj zvezdi iz sveta muzike. U sličnim krpicama pojavile su se i Britney Spears, Gwen Stefani, kao i Christina Aguilera.

Retro-stil krenuo je u mnogo različitih pravaca. Neke žene su se opredelile za pocepane majice, neku su dodavale šljokice i ukrase, neke pravile od svojih majica zanimljive topove, dok su postojale i one koje su radile sve to zajedno. U poslednje vreme niste imali dovoljno para da osvežite svoju garderobu? Želite da imate nešto efektno za vaš sledeći izlazak? Zašto to ne bi bilo baš nešto u Madonna-stilu…? Dok neke poznate dizajnerske marke poput Dolce & Gabbana takođe nude ovakve majice i topove (po veoma visokim cenama), slični stilovi se mogu postići sa bilo kojom T-majicom i makazama. Uz maštu, naravno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar