Manekenka otkrila tajne iz sveta modelinga: Sve je laž!

Većina devojaka posao modela percipira kao glamurozan svet u kom svi imaju besprekorne figure, žive u milionima dolara vrednim palatama i nose odeću o kojoj neki mogu samo da sanjaju.

Džesika Klark, devojka koja je nosila revije i za Victoria’s Secret, tvrdi da je sve to samo izmišljotina. Reč je o devojci koja ima 24 godine, a nosila je revije za neke od najpoznatijih modnih kuća.  U intervjuu za Daily Mail progovorila je o svojim iskustvima.

– Toliko ljudi, većinom devojaka, žele da ispune očekivanja modne industrije, ali bitno je znati da je tu u igri puno Fotošopa, kao i haljine koje vrede i po 20.000 dolara. Modeli koje vidite na modnoj pisti i koje izgledaju besprekorno zaista puno vremena ulažu u svoj izgled, one su poput sportista. Niko se ne probudi tako – govori ona.

Dodala je da puno treniraju i jedu zdravo jer je to sve deo njihovog posla.

– Treba istaknuti da ono što danas vidimo na Instagramu nije uvek realno i da ne treba svemu verovati – kaže i dodaje da se boji kako mlade devojke u ovaj posao ulaze misleći da je taj svet savršen.

– One uglavnom misle da trebaju da izgledaju onako kako im se predstavlja u časopisima, a stvar je u tome da ni mi modeli ne moramo tako da izgledamo jer, znate šta? I mi smo samo ljudi. Kad mi je dobar dan, koža će mi biti idealna, ali ima i onih dana kad mi je potrebna sva vrsta kozmetike da bih prekrila nedostatke – iskrena je Džesika, koja poručuje da ne očekuje uspeh koji pada s nebesa, već da se za uspešnu karijeru treba i potruditi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manekenkamodel
Komentari (0)
Dodaj komentar