Modna lekcija: Farmerice

Blue Jeans, zvonarice, Levis… toliko mnogo imena, toliko mnogo različitih vrsta farmerica. Ali koje su prave? Predstavljamo vam najosnovniju lekciju poznavanja dobrih farmerica. Pročitajte naredne redove i razmislite – šta je od svega toga najbolje za vas?

– Zvoncare –

Definicija: Nogavice se šire i spolja i iznutra, to jest, imaju oblik zvona po čemu su i dobile ime. Pošto smo vas sada „prosvetlili“ ovom informacijom koju ste sigurno znali, da dodamo još da je ovaj model bio jako popularan 60-tih godina, a sa neo-hipijem opet dobija na ceni.

Kako utiču na figuru: Zbog širenja pri dnu se gubi pravi oblik nogu, pa će niske osobe izgledati još niže. One koje se ne šire preterano će stajati dobro gotovo svakoj devojci, ali se naročito preporučuju devojkama koje imaju obline i čiji su gornji i donji deo u proporcionalnom odnosu.

– Blago raširene pri dnu –

Definicija: Sečene su dovoljno široko da se mogu nositi preko čizmi. Očigledno, veoma popularan model u poslednje vreme.

Kako utiču na figuru: Univerzalne su i laskaju svačijoj figuri. Oko članaka nisu ni previše tesne, ni široke. Devojke koje se boje da su njihovi kukovi malo jači će svakako voleti ovaj stil. Ono što je glavni „štos“ njihovog dizajna jeste to što naglašavaju donji deo nogu i tako daju finu liniju celom telu.

– Sa ravnim nogavicama –

Definicija: Ravno sečene od kolena naviše.

Kako utiču na figuru: Za ovaj model će vam trebati dosta samopouzdanja! Nema trikova, nema iluzija, nemate gde da se sakrijete. U prevodu – preporučljivo za one koji jako vole svoje telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar