Muškarci, bacite brijače!

Toliko o dobro obrijanim muškarcima u opeglanim košuljama i sa neverovatno mekanom kožom lica. Muškarac u trendu je blago neuredan, prilično raščupan i naravno – ima bradu. Dokazi za ovo su svuda oko nas. Suprug Kejt Hadson (Kate Hudson), rok-zvezda Kris Robinson (Chris Robinson), zatim Rasel Krou (Russell Crowe [na slici]), pa čak i obično čisti-i-dobro-obrijani Kianu Rivs (Keanu Reeves), samo su neki od primera.

U toku prošle godine je primećeno značajno povećanje broja mladih ljudi sa bradom. „Problem je u tome što većina njih ne zna kako da je održava“, objašnjava berber Konvej (Mr Conway). Njegov savet? „Negujte bradu baš kao i kosu. Četkajte je, šamponirajte i stavljajte regenerator svakog dana.“

Brada trenutno ima modne prednosti, ali tu je i praktičnost – njome možete sakriti mnoge mane lica. Da bi porasla baš kako treba, potrebna su joj dva meseca, a ukoliko ste plavi, brada se ne preporučuje.

Šta je sa pripadnicama lepšeg pola, imaju li i one „pravo glasa“ po ovom pitanju? Devojke, ukoliko se desi da vaša dlakavija polovina, iznenada postane još dlakavija, ne zaboravite da mu kupite neki nov i moderan brijač koji se reklamira po hiljadu puta dnevno u pauzama utakmica. Teško da će moći da odoli a da ga ne isproba!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar