Muške kolonjske vode

Imate pred sobom važan poslovni sastanak? Susret sa osobom do koje vam je veoma stalo? Izbor odeće je svakako bitan ali postoji jedan „detalj“ koji može znatno doprineti opštem utisku koji ostavljate na ljude oko sebe. Dobro odabrana kolonjska voda šalje mnoge poruke, a da biste se snašli u pravoj „džungli“ koja vlada na kozmetičkom tržištu, nudimo vam vodič kroz ovaj mirišljavi svet. U kupovinu sada ne morate da vodite svoju dragu zato što se možda „bolje razume u takve stvari“. Krenite sami u potragu uz pomoć našeg vodiča, i pronađite onu posebnu mirisnu notu koja odgovara vašem stilu, potrebama i načinu života.

Acqua Di Gio – Giorgio Armani

Zanimljivo je da se ova kolonjska voda dopada i ženama i muškarcima. Aqua di Gio ima jak miris limuna kombinovan sa ruzmarinom. Žene ga vole zato što je svež, a muškarci zato što je „letnji“. Stavite par kapi za koktel na terasi ili za susret sa poslovnim partnerom. Takođe, uz njega ide i opušteniji način odevanja.

Dolce and Gabbana – D&G

U pitanju je noviji parfem koji je „drvenast“ ali ima i voćni miris. Dolce and Gabbana u sebi sadrži pepermint i posebnu notu sa mirisom duvana. Poput mnogih drugih kolonjskih voda, miris će se drastično razlikovati u zavisnosti od prirodnog mirisa vašeg tela. Preporučuje se za večernje izlaske. Stručnjaci smatraju da nije dobar za prvi sastanak jer je previše jak. Savršen je za mesta poput noćnih klubova ili barova. Zahteva elegantan izgled, definitivno nije za džins.

Cool Water – Davidoff

U pitanju je klasika: miris koji je smirujući, osvežavajući i spicy. Cool Water ima aromu koja će zaludeti gotovo svaku ženu. Mnoge pripadnice lepšeg pola imaju samo reči hvale kada govore o ovoj kolonjskoj vodi. Preporučuje se za nošenje u toku dana. Ova prefinjena mirisna nota je savršena za kancelariju ili za restoran.

Eternity – Calvin Klein

Eternity je kombinacija jasmina, ružinog drveta, žalfije i nosi se u toku dana. Obsession, sa druga strane, je veoma slatkast, sadrži lavandu i mandarinu, predviđen za posebne prilike. Nosite ga kada ste napolju. Ovo je kompletan miris za kompletnog muškarca.

Emporio Armani – Giorgio Armani

Veoma oštar, sadrži u sebi mešavinu začina i mošusa. Upakovan je u crnu glatku bočicu. Ovo je sjajan poklon za nju ili njega, pošto ga mogu koristiti ova pola. Nosite ga danju. Sjajan je za poslovne sastanke, savršen za neženje, pošto će njegova jedinstvena mirisna nota naterati svaku ženu da se okrene još jednom da bi ga osetila ponovo.

Polo Sport – Ralph Lauren

Još jedna kolonjska voda koja je od strane žena proglašena za favorita. Miris je veoma sličan onom koji ima Cool Water, ali je značajno manje „spicy“. Osvežavajuć je, pravi sporstki. Nosite ga u toku dana. Ako krećete na skijanje, ne zaboravite da spakujete i jednu bočicu Polo Sport-a. Ima smirujuće dejstvo.

Hugo – Hugo Boss

Hugo ima osvežavajuću nežnu aromu limuna, a sadrži i lavandu. Pomalo podseća na Escape Calvin-a Kline-a, ali nije ni toliko jak ni toliko slatkast. Nosite ga u bilo koje doba dana. Savršen za lutanje po barovima i klubovima uveče. Žene vole njegov suptilan i nežan miris.

Joop Nightflight – Joop!

Joop Nightflight je osvežavajuć buket cveća prožet limunom. Miriše podjednako dobro i kada ga nose muškarci i kada ga nose žene. Pruža veoma nežan osećaj. Preporučujemo vam da ga nosite u kancelariji. Joop Nightflight je prefinjen tako da neće iritirati ničiji nos u okolini.

Dunhill – Dunhill

Imate poslovni sastanak? Stavite nekoliko kapi ove kolonjske vode koja je mešavina jasmina, sandalovine, limuna i začinskog bilja. Finiji je od većine današnjih muških mirisa, i svakako ima izvesnu dozu konzervativnog šarma. Preporučujemo vam da ga nosite u kancelariji i u svim poslovnim prilikama. Sofisticiraniji je od mnogih drugih kolonjskih voda; definitivno nešto što bi zreo muškarac od stila imao na sebi.

L“Eau D“Issey – Issey Miyake

Limun sa nagoveštajem arome lista duvana. Veoma je seksi. Može se desiti da u zavisnosti od vašeg prirodnog mirisa kože podseća na Dolce & Gabbana, pošto se u oba slučaja kombinuju duvan i nijanse limuna. Nosite ga u toku dana, u kancelariji i u restoranima. Zasigurno će zadovoljiti dame svojim originalnim mirisom i impresionirati vaše kolege sa posla.

Chrome – Loris Azzaro

Ova unisex kolonjska voda je osvežavajuća i ima miris voća. Nosite je prilikom večernjih izlazaka. Zahvaljujući metalnoj bočici savršen je za putovanja i za nošenje na trening, pošto se neće slomiti baš tako lako.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar