Najnoviji hit je… crvena boja!

Crvena boja je postala novi hit. Latino-kultura je nešto što je veoma popularno, a kako ona nosi „vrele“ karakteristike, logično je da baš crvena bude jedna od prvih IN boja za 2001. godinu.

Čuvene Latino-dive su izabrale crvenu boju da dokažu i pokažu svoju strastvenu prirodu i „vrelu krv“. Dve popularne pevačice, Christina Aguilera i Shakira, pojavile su se na poslednjoj dodeli nagrada Latin Grammy u odeći koja je pratila ovaj trend. Dodela nagrada je održana septembra meseca, ali „crvena manija“ još uvek ne prestaje.

Oni koji su joj se priklonili su Moby, Jennifer Aniston i Catherine Zeta-Jones. Ove zvezde su svoju ljubav prema crvenoj boji iskazale na nedavnim pojavljivanjima u javnosti. Takođe su dokazali da ovaj novi modni hit nije rezervisan samo za ljude latinskog porekla.

Ukoliko se i sami odlučite da poput Christina-e Aguilera-e narednih dana obučete nešto crveno i žestoko, budite obazrivi i pametni jer je u pitanju boja koja privlači jako mnogo pažnje. Čuvajte se pogrešnih kombinacija do kojih se u ovom slučaju lako dolazi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar