Najskuplji grudnjak na svetu

Model Žizel Bindhen je zaista imala jedan od najlepših poslova na svetu ovih dana. Dobiti milionski ugovor kao model je takođe dobar „posao“, ali Žizel je imala šasnu da dobije i malo ekstra sjaja. Na koji način?

Njen poslednji posao za svetski poznatu firmu Victoria’s Secret bio je poziranje u najskupljem grudnjaku na svetu. On vredi 10 miliona funti, „optočen“ je rubinima i dijamantima, sa gaćicama u istom stilu. Sadrži preko 13.000 komada dragog kamenja, uključujući i one 300-karatne koji pripadaju veoma retkim Thai rubinima.

Neka srećnica će možda imati šanse da se za Božić okiti ovim fantastičnim rubljem. ‘Ultimate Fantasy Gift’, kako je nazvan, će biti na aukciji. Biće to ustvari prvi takav prodati grudnjak za Victoria“s secret. 1998. je dijamantski grudnjak bio ponuđen po ceni od 3,4 miliona funti, ali i pored svog truda Danijele Pestove, tadašnjeg modela, nije prodat.

Ni Tajra Benks ni Klaudija Šifer nisu uspele da postignu zadovoljavajući ponudu pre nje, ali sada kada imaju Žizel, poznati proizvođači rublja imaju mnogo više nade. Victoria“s secret obećava da će svetlucavi ‘Ultimate Fantasy Gift’ biti dovežen u blindiranom kamionu, ali takođe pri plaćanju zahtevaju gotovinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar