Nove Cartier naočare za sunce

Gotovo da nikada nije bilo tako IN kao danas imati na sebi dobre i pravilno odabrane naočare za sunce. Opštem svetskom trendu nedavno je svoj doprinos dala i modna kuća Cartier.

Ljudi iz kuće Cartier su poznati po svojim modnim dodacima koji su istovremeno i konzervativni ali i ultra-šik, tako da zadovoljavaju širok krug kupaca. Cartier-ovi dizajneri nastavljaju da iznenađuju – ovoga puta su to učinili prefinjenom kolekcijom naočara za sunce.

Cartier okviri nude sjajnu zaštitu od UV zraka i od vetra, što je savršeno za, na primer, jednog profesionalnog igrača tenisa. Ali to ne znači da nisu za vas! Naočare su dizajnirane za ljude u pokretu, u modernim su nijansama, seksi (ali ne i previše trendy) i idu uz svako raspoloženje. Okvir ovih naočara ima retro-oblik mačijeg oka sa detaljima od bele platine.

Pored svih ovih prednosti, tu je i kolekcija sočiva koja su mogu menjati. Prodaju se narandžasta, tamnoplava, siva i ona boje lavande, a zahvaljajući svakom od ovih parova za trenutak ćete imati na sebi vrlo uspešno izveden Cameron Diaz a la Charlie“s Angels look.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar