Obuća kojoj su se svi rugali sada je i službeno najveći letnji trend (foto)

Poslednjih par godina na modnu scenu vratio se jedan trend koji niko nije očekivao. Iako je ispočetka mnogima bio odbojan, ovog leta uspeo je da se nametne kao najpopularniji ove sezone. Reč je o sportskim papučama. Od predmeta sprdnje, brzo su postale najpoželjnija letnja obuća modnih blogerki, a prodavnice i šoping stranice zabeležile su porast, kako u pretraživanju pojma na internetu, tako i u njihovoj prodaji.

I popularni online katalog Pinterest, sportske papuče je po broju pinova svrstao među top trendove, dok Google Trends beleži porast od gotovo 100 posto u pretraživanju reči „slides“ na američkom i australskom tržištu u odnosu na prošlu godinu, prenosi Index.

Adidas je prvi ponudio hit modele, a u stopu su ga ispratili i drugi poznati sportski, ali i luksuzni dizajnerski brendovi. U drugi plan su bacile japanke i svu drugu popularnu letnju obuću, a osim na plaži, nose se i u brojnim drugim prilikama. Blogerke ih nose i uz neočekivane komade, poput elegantnih haljina, a inspiracije za njihovo kombinovanje na Instagramu ima napretek.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

papucetrend
Komentari (0)
Dodaj komentar