Ove boje biće HIT jeseni, a popravljaju i raspoloženje! (foto)

Jesenje boje za bolje raspoloženje!

Da li ste i vi zaljubljeni u jesenje boje? Mi definitivno jesmo! Žute, narandžaste, bordo, a posebno oker nijanse zaštitni su znak kada je ovo godišnje doba u pitanju. Svakako da se to odrazi i na sezonsku modu. Zato smo posebno obratili pažnju koje će boje biti aktuelne ove jeseni, i moramo priznati da su trendovi vrlo inspirativni. Osim jesenjih tonova, u jesenju modnu paletu umešale su se i neke sasvim druge boje, i dodatno začinile stvari. Sve u svemu, ova jesen će biti vrlo zanimljiva kada su u pitanju outfit-i i kombinovanje boja.

U nastavku saznajte koje će to boje biti popularne ove jeseni!

Žuta se očekivano našla na listi, i to u svim svojim tonovima – od nežne i zagasite do jarko žute, kao i oker tonova i senf boje. Tipična jesenja boja, ioutfit sa kojim nećete pogrešiti, ukoliko u njega uključite i ove nijanse. Savet – potrudite se da u svom ormanu posebno imate kardigan, ili pak sako u nekom od ovih tonova, jer su idealni za kombinovanje kada je ležerni dnevni stil u pitanju!

Potom, iako bismo ih možda pre doveli u vezu sa prolećnom modnom sezonom, tokom predstojeće jeseni biće aktuelne i nežna lila pastelna, kao i zelena boja u mentol nijansi. U pitanju su hladniji tonovi, koji svakako odudaraju od onih tipičnih jesenjih, ali baš zbog toga mogu biti i interesantni. Ipak, kada su kombinacije u pitanju, držite se pravila – hladni tonovim sa hladnim ili neutralnim bojama kao što su bela ili crna.

Sada jedna boja koja se odlično može kombinovati sa braon, oker i ostalim jesenjim tonovima, ili se možete odlučiti i za jednobojnu kombinaciju – plava, i to do umerenih do jarkih tonova. Kako se vama dopada?

I još jedna boja koju možda ne biste očekivali da će se nositi tokom jesenjih meseci – pink! Svakako, mi nemamo ništa protiv. Tako na primer, izbor jesenjeg kaputa baš u ovoj nijansi može biti pravi pogodak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bojejesenmoda
Komentari (0)
Dodaj komentar