Ove sandale su GROZNE, a biće letnji hit (foto)

Mnoge žene su očajne zbog ovogodišnjeg trenda sandala. Gladijatorke će biti obavezan deo garderobe, kao i japanke i, naravno, platforme koje će i ovog leta „vladati“.
Ovo će biti jedinstevno leto po svemu, pa i činjenici da više nije sramota ni nositi sandale sa čičkom! Platforme, gladijatorke i japanke – tri su vrste obuće koje će se nositi ovog leta. Ni jedne nisu elegantne, ali su udobne.

Platforme

Dobra vest za niže žene – platforme su i dalje popularne! Vladaće i ovog leta, a nosiće se ukrašene konopcima i vrpcama, a platforma obložena jutom. Gornji deo preko prstiju treba da bude ukrašnjen mnoštvom šljokica, školjkica, mašnica, ukrasa… Biće izuzetno popularni plastični kaiševi, a najnovji „modni krik“ biće nošenje platformi sa čarapama!

Gladijatorke

Ukoliko prošle godine nsite kupili „gladijatorke“ – ove godine to morate da ispravite. Kožne ili plastično, nije važno, sve dok su noge obavijene kaiševima. Ove godine su se pojavili i novi modeli, sa šljokicama i u raznim bojama, koji su idealni za večernji izazak.

Japanke

Veoma su udobne i nimalo elegantne! Više to nije tako. Japanke mogu da se slažu uz večernju haljinu ukoliko su na štiklama. Leopard dizajn će se i dalje nositi, a uz dobar pedikir japanke mogu da se nose tokom čitavog dana.

Tatine papuče

Malo je reći da su ružne, jer trake sa čičkom nose samo oni koji ne znaju ili nemaju vremena da vezuju kaišiće. Ovog leta će se nositi sve, pa i udobne sandale ili papuče sa čarapama!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

letnji hitmodasandale
Komentari (0)
Dodaj komentar