Ovo je najbolji parfem svih vremena: „Stvoren za ženu koja tačno zna šta želi“

Mirisna enciklopedija Fragrantica mesto je na kojem se svake godine odabiru najbolji mirisi za proteklu godinu.
Ove godine biraju se najbolji ženski parfemi, najbolji muški parfemi, najbolji niche parfemi, najbolji uniseks parfemi, najbolji ženski parfem svih vremena i najbolji muški parfem svih vremena i mnogi drugi čije kategorije su nešto više specifične.

Mnogi bi možda pogodili o kojem je brendu reč jer većini on odmah padne na pamet kada se sete parfema – u pitanju je Šenel.

Ženski parfem svih vremena je Coco Mademoiselle.

Treba podsetiti da ovom parfemu nije prvi put da je izabran za najbolji. 2002. godine dobio je nagradu za najbolji ženski miris. Zanimljivo je da je tu nagradu dobio godinu nakon što se prvi put pojavio na tržištu.

Ovaj parfem je jedan od kultnih, a s njim je jednostavno nemoguće izbeći pitanje ‘Koji parfem nosiš?’. Radi se o svežem, ženstvenom, karakternom mirisu stvorenom za žene koje su vragolaste i provokativne, slobodne, nezavisne i simpatične.

Miris se predstavlja blistavom narandžom i bergamotom. U središtu su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza. Bazu čine pačuli, vetiver, Tonka, opoponaks, vanila i beli mošus.

Fragrantica piše da je Coco Mademoiselle među vodećim parfemima otkad je pokrenuta kategorija najboljeg parfema svih vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mirisnajboljiparfem
Komentari (0)
Dodaj komentar