Puff Daddy, modni kreator?

Puff Daddy spada u svetske zvezde kojima je veoma stalo do dobrog imidža. I ne samo to, Puff je bio toliko fin i željan još kojeg miliončića na svom bankovnom računu, pa je rešio da pored sebe kvalitetnom garderobom ulepša i druge. Naime, izrazio je želju da postane modni kreator.

Nije u pitanju samo prolazni hir, niti pusta želja, Puff je već imao kontakata sa dizajnerskim poslom. Njegova kolekcija Sean John donela mu je zaradu od čitavih 70 miliona funti! Slavni reper je opet bio vredan i priredio svoju kolekciju za jesen/zimu 2001. godine. Nada se da će predstojećom prezentacijom te svoje kolekcije dotaći sam vrh modnog neba. „U ovoj sam igri da bih bio sa Dolce & Gabbana-om, Tom-om Ford-om, Donatella-om Versace – na vrhu“, prilično je neskromno izjavio novinarima. „Ja nisam samo u hip-hop modi.“

I pored toga što je u toku njegovo suđenje zbog pucnjave u njujorškom noćnom klubu, Puffy ne odustaje od svojih snova i koristi svaki slobodni trenutak za rad. Objašnjava kako sve ovo neće rezultovati samo nekom linijom odeće na kojoj se nalazi slavno ime, kaže da ovo dolazi iz dubine njegovog srca. „Nije to samo nalepljivanje mog imena“, dodaje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar