Santana dizajnira obuću

Karlos Santana (Carlos Santana), jedno od najvećih meksičkih imena na svetskom muzičkom nebu, pridružio se sve većoj grupi slavnih ličnosti koje svoju kreativnost pokazuju ne samo u muzici ili na filmskom platnu, već i u okviru modnog dizajna. Santana se odlučio za dizajniranje obuće.

Ovaj veteran u svetu roka je u modnu orbitu lansirao kolekciju obuće pod nazivom „Carlos“. Sve se odigralo u Macy“s radnji u San Francisku gde je predstavljena moderna „flamenko“ obuća zajedno sa kolekcijom šešira i kravata koje su takođe njegovo delo.

Santana, koji je nedavno snimio singl sa Majklom Džeksonom (Michael Jackson), vratio se na muzičku scenu albumom „Supernatural“ koji je prodat u deset miliona kopija. Sada on planira da osvoji i svet mode. Njegova kolekcija seksi sandala sa visokom potpeticom i otvorenim prstima, već je pobudila interesovanje u modnim krugovima, a deo od prodaje biće namenjen Fondu za edukaciju koji je obrazovao sam Santana 1998. godine. Na slici je novopečeni dizajner prilikom prezentacije svojih kreacija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar