Stavite svoju sliku na Nike patike

Dve svetski poznate kompanije, Nike i Polaroid, ujedinile su svoje snage, znanje i kreativnost da bi stvorile nešto potpuno novo u svetu obuće.

Nove Nike patike koje nose naziv Nike Runamok Pic dizajnirane su tako da imaju specijalni providni „prozorčić“ u koji možete staviti Polaroid-ove mini-fotografije tipa „i-Zone“.

Ljudi iz kompanije Polaroid kažu da je ugradnja fotografija u patike samo jedna prirodna progresija. „I-Zone fotografije možete staviti na svoj orman, na svoju svesku, gde god poželite. Pa zašto ih onda ne biste stavili i na svoje patike?“ Zahvaljujući ovom novom izumu, bićete u prilici da svetu oko sebe prikažete sliku svog dečka, najbolje drugarice, kućnog ljubimca, muzičkog idola itd.

Kompanija Nike je veoma inventivna kada su u pitanju novi proizvodi, a ovo nije prvi put da potrošačima pružaju mogućnost da bar na neki način učestvuju u kreativnom osmišljavanju izgleda svojih patika. Sistem „NikeID“ omogućava kupcima da izaberu boje i reči koje će biti odštampane na njihovim patikama.

Nove Nike Runamok Pics patike se već prodaju širom Sjedinjenih Američkih Država i to po ceni od 64,99 dolara po paru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar