Štedljiva vojvotkinja: Kejt nosi haljinu od par hiljada koja se može kupiti i u Srbiji (foto)

Vojvotkinja Kejt Midlton provela je poslepodne uživajući u prirodi sa decom, princom Džordžom i princezom Šarlot, sa kojima je posmatrala polo meč njihovog oca, princa Vilijama.

Kejt je trenutno oslobođena većine kraljevskih dužnosti, jer je 23. aprila rodila treće dete – princa Luisa, koji još nije spreman za izlaske u javnost, pa ostaje sa dadiljom u Kensingtonskoj palati.

Kao i svaki put do sada, Kejt je oduševila modnim izborom za opušteno poslepodne u prirodi, a ljubiteljke mode primetile su da je haljina koju je vojvotkinja nosila pristupačna mnogima.

Poznato je da je ona ljubiteljka high street brendova, te se tako i ovog puta odlučila za jedan koji nose mnoge devojke širom sveta i koja se može kupiti i u Srbiji za par hiljada dinara.

Plava haljina sa belim prugicama naglašavala je vojvotkinjinu liniju, stegnut pojas dodatno je istakao njen struk, dok je zahvaljujući ‘čamac’ izrezu pokazala gola ramena, na šta se retko odlučuje. Midi haljinu kombinovala je sa omiljenim i praktičnim espadrilama sa punom petom i pokazala kako sa samo dva komada postići idealan letni šik look.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kejt Midltonmoda
Komentari (0)
Dodaj komentar