Upoznajte ćerku Mika Džegera

Osoba koja ima genetičku (i medijsku) pozadinu u vidu slavnog rok pevača i top-modela, svakako je predodređena na uspeh. Elizabeth Jagger je na London Fashion Week-u pokazala svoj „pedigre“. Krupne crvene usne podsetile su na njenog oca Mick-a Jagger-a, a duga kosa i figura na ponosnu mamu, Jerry Hall.

Ovo pojavljivanje bilo je ujedno i njen debi. Mama Jerry Hall je bodrila svoju 16-godišnju ćerku iz publike u krznenom topu i ružičastoj suknji sa cvetnim motivima.

Čak i da je gospođica Jagger bila nervozna usled prisutstva mnogo iskusnijih manekenki na pisti, uključujući tu Jodie Kidd i Sophie Dahl, to se nimalo nije primećivalo. Sa druge strane, kada je fotografisanje u pitanju, treme nema – Elizabeth je već veteran. Prvo snimanje je imala kada je bila tromesečna beba, a sa 17 meseci se sa mamom pojavila na naslovnoj strani „Harper“s Bazaar-a“.

Prvo pojavljivanje na pisti je doživela sa svega šest godina u balskoj dvorani „Park Lane“ u toku dečije humanitarne modne revije. Pre dve godine, potpisala je ugovor sa agencijom „Models One“.

Elizabeth ima dečka čije ime je Damien van Zyl. Damien ima 22 godine i takođe je model. Njih dvoje su nerazdvojni od kako su se upoznali na snimanju za Tommy Hilfiger. Središte veze je New York, gde Elizabeth studira glumu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar