Upoznajte pobednicu takmičenja „Ariel model 2001“

Na novom London Fashion Week-u će se pojaviti jedno novo lice – ono pripada mladoj devojci po imenu Alaina Davies. Ambiciozna i lepa osamnaestogodišnjakinja iz Somerset-a, uspela je da dobije titulu „Model godine“ u konkurenciji još 12 Engleskinja, pobednica na regionalnim takmičenjima.

Odluku o tome ko će poneti ovu laskavu titulu, doneo je žiri koji je zaista bio u odličnom sastavu. Činili su ga poznata manekenka Yasmin Le Bon, zatim Matthew Williamson, modni kreator, i Ellis, šef skauta modne agencije Models 1. „Jednostavno smo odmah znali, čim je ušetala, još pre suđenja“, kaže Yasmin. „Ona je elegantna, sigurna u sebe i neverovatno fotogenična. Ona prikazuje izvesnu jačinu i veoma je prilagodljiva – to su osnovni sastojci za uspešnog modela.“

Alaina je zajedno sa pravom na učešće na sledećoj Williamson reviji, osvojila i boravak od dve nedelje u Londonu sa svim plaćenim troškovima. Tamo će se pripremati za važni događaj, uz savete koje će joj davati Matthew i Yasmin, i tada će biti obavljeno i snimanje za njen portfolio. Plus, dobiće sve ono što bude nosila na reviji za jesen/zimu 2001. koju organizuje Matthew Williamson. Alaina je mlada i još uvek živi sa roditeljima, ali ne sumnjamo da će baš ona biti jedno od onih lica koje će vladati modnim pistama i naslovnim stranicama magazina na početku novog milenijuma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar