Više ih niko ne nosi: Ove 3 boje totalni su aut u 2022.

Pri odabiru nijansi odeće najčešće se oslanjamo na omiljene boje, trendove ili tonove koji nam najviše odgovaraju, ali svi se slažu kako je s vremena na vreme dobro eksperimentisati i izaći iz zone komfora.

Ukoliko ste ove godine odlučili da budete hrabriji po pitanju boja, dobro je znati i koje će nijanse dominirati gradskim ulicama.

Ako ipak niste dovoljno odvažni za iskorak u svet boja, možete stajlinge da osvežite sa uvek dobrodošlim detaljima poput šalova, rukavica, kapa, torbica, cipela…

Donosimo modni vodič koje su boje aut u 2022. godini, a koje će ih zameniti:

Ljubičasta umesto tamnoplave

Pantone je to već najavio: boja 2022. godine je Very Peri, predivna svetloplava boja prožeta nežnom ljubičastom nijansom. Stoga nije ni čudo što je ova boja puna nade takođe apsolutno prisutna u nadolazećoj modnoj sezoni i zamenjuje tamnoplavu.

Sve nijanse ružičaste, umesto trava zelene

Ako je 2021. bila godina u znaku zelene, ove godine sve će biti u ružičastoj – od nežne puder ružičaste do bogate fuksije. Ružičasta je istovremeno šik, elegantna i kul. I ne brinite: viđaćemo i dalje puno zelene.

Nežno žuta umesto neon žute

Nežan, puterast ton izgleda posebno ležerno u kombinaciji s plavom i belom – na primer uz farmerke i majicu – i postaje savršena odevna kombinacija za toplije dane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bojemoda
Komentari (0)
Dodaj komentar