Vreme je da skratite kosu!

Jennifer Aniston je to već uradila, a Faith Hill je pratila njen postupak. Kratka kosa je novi hit i žene širom sveta opsedaju frizerske salone u želji da skrate kosu do ramena, ili malo više.

Nasuprot studiji koju je obavila firma za proizvodnju preparata za negu kose, Physique, slavne ličnosti ipak inspirišu ljude kada je kosa u pitanju. Bar tako kaže Gina Picone iz jednog poznatog frizerskog salona u Njujorku, na čijoj listi klijenata se nalaze i mnoge slavne ličnosti. Gina je ukazala na trend koji je ovih dana najtraženiji.

„Više nego bilo šta drugo, tražili su mi „bob frizuru“ kao kod Faith Hill i Jennifer Aniston“, kaže. „Mislim da ljudi imaju više podstreka da odseku svoju kosu kada vide da to rade i poznate čičnosti. Nisu uplašeni da to urade jer vide koliko dobro može da izgleda.“

Ako razmišljate da skratite kosu, ali ste zabrinuti kako bi sve to izgledalo na pravoj osobi koja nema ličnog stilistu koji bi jurcao za njom i sređivao svaki pramen koji kvari „harmoniju“ frizure, Gina daje još par saveta. Kaže da ovakve frizure najbolje stoje ljudima sa talasastom kosom. Neka vam kosa bude talasasta ili je osušite pravo, baš kao kod Jennifer Aniston na slici. Moderne, skroz kratke frizure imaju asimetričan „okvir“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar