Vreme je da uskočite u mini suknju!

Sve vlasnice lepih nogu još jednom imaju razloga za radost. Naoružajte se samopouzdanjem, i eventualno ponekom kremom za zatezanje kože. Došao je trenutak da izgledate izazovno i seksi – mini suknje su opet u igri. I pre nego što uspete da izgovorite reč „mini“, ovakve suknje će šetati veliki broj žena širom sveta. One su se, u stvari, već pojavile na nekim slavnim kukovima, poput onih čija je ponosna vlasnica Sandra Bullock. Suknjica u kombinaciji sa providnim materijalom, koju vidite na slici, je delo poznate američke kreatorke Donne Karan.

Izgleda da je došlo vreme da se završi period vladavine dužine „do kolena“ koja je bila aktuelna poslednjih nekoliko godina. Sem pomenute američke glumice, javnosti su, zahvaljujući mini suknjama, noge pokazale još i zvezda serije „Melrose Place“ Heather Locklear, zatim Jenna Elfman i model Carmen Kass. One su se držale principa kako „noge nikada nisu dovoljno gole“, tako da su njihove suknje bile ultra-kratke.

Za kraj, jedna važna napomena: svi santimetri koje su suknje „izgubile“, prelaze na cipele. Ukratko: kupujte kraće suknje i cipele sa višom potpeticom. Ne sumnjamo da će se ovaj trend najviše dopasti pripadnicima muškog pola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar