Zauzeta devojka, Ivanka Tramp

Ona se ponaša kao princeza. Verovatno zato što i izgleda kao princeza. Njen život je pun interesantnih pojedinosti i dosta se razlikuje od tipičnog „američkog sna“. Ivanka u prošlosti nije snimala filmove „sumnjivog kvaliteta i sadržaja“, i nije radila kao konobarica koju su otkrili lovci na talente. Rođena je u izuzetno bogatoj porodici, a sa par pravih poteza uspela je da sebi obezbedi značajno mesto na lestvici svetskih top modela. Evo još nekih značajnih podataka o njoj.

Slava – Ivanka je jedna od lica kojima se predviđa sjajna budućnost. Međutim, medijsku pažnju zaokuplja pre svega zahvaljujući svojim slavnim roditeljima. U pitanju su multimilioner Donald Tramp i njegova bivša žena, Ivana Tramp.

Posao – Status internacionalnog modela je dostigla sa svega 16 godina. Predstavlja je Elite Model Management, agencija pod čijim su okriljem, između ostalih, Paulina Porizkova i Linda Evangelista. Svoj modni debi je ostvarila u magazinima Elle i Glamour.

Prva naslovna strana – Maj, 1997. američki magazin za tinejdžere, Seventeen. Iste godine, pojavila se na državnoj televiziji kao voditelj izbora za Miss Teen USA (njen otac je „slučajno“ bio izvršni producent).

Porodica – Da li je Ivanki slavno prezime pomoglo u karijeri? Naravno da jeste. Da li je krug prijatelja njene majke uticao na njen status u modnoj industriji? Bez sumnje. Ivanka je tu imala prednost u odnosu na konkurenciju, poznavanje pravih ljudi uvek otvara puno vrata, ali ono što osoba posle toga uradi je stvar nje same. Ova mlada devojka je ipak uložila dosta truda da bi se našla u krugu najvećih svetskih modela.

Izjava – „Zarađujem zato što moram da platim sve osim troškova za školu. Moja majka me čak tera da plaćam račun za telefon.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar