Žene ‘otkidaju’ na ovako obučene frajere (foto)

Dobro je poznato da muškarci vole da vide ženu u štiklama i haljini, ali znate li šta žene obožavaju da vide na muškarcu i koji stil oblačenja im je najseksipilniji?

Žene imaju različite ukuse, ali jedno je sigurno. Dobro obučen muškarac na prvu će privući skoro svaku ženu, a ovih nekoliko muških odevnih komada našlo se na vrhu liste najpoželjnijih.

Dobro skrojeno odelo

Svi znamo koja je funkcija odela. Muškarci odela nose na posao, poslovne sastanke, važne događaje, svadbe i slične svečanije prilike. Retko kada ćete videti muškarcu u odelu na prvom sastanku, ali verujte, dame to i te kako vole! Naročito vole kada se oblačite kako biste ih impresionirali za posebne prilike poput godišnjice. One cene taj trud.

Jednu stavku nemojte zaboraviti kada su u pitanju odela – nosite ono koje vam dobro pristaje uz telo i koje je odgovarajuće veličine.

Džemperi od kašmira

Kašmir je lagana vrsta vune. U poređenju s običnom ovčjom vunom, džemper od njega je funkcionalniji i moderniji. Džemperi od kašmira su vrlo mekani, a žene taj osećaj obožavaju kada vas dodiruju ili zaspu u vašem naručju.

Men’s Health je sproveo istraživanje o materijalima odeće. Rezultati pokazuju da muškarci koji nose džempere od kašmira privlače više žena nego muškarci koji nose svilu, kožu i normalnu vunu.

Iako je kašmir dosta skuplji, trebalo bi razmisliti o njegovim dugoročnim koristima.

Žene vole kašmir na muškarcu zato jer im to odaje utisak elegancije, a istovremeno topline i osećajnosti, pa kad je s njim najrađe bi zaspale na njegovim grudima, naslonjene na njegov mekani džemper od kašmira.

Duksevi

Ako ste mislili da žene ne vole da vide muškarca u duksu i trenerci, varate se! Žene obožavaju muškarce ležerno odevene, naročito ako nosi trenerku koja mu dobro pristaje uz figuru. Ako ste frajer, a ne volite da oblačite dukseve i trenerke (a malo je takvih), ne znate šta propuštate. Žene to vole, a jedna od dražih im je siva varijanta trenerke. Imajte to na umu!

Košulja

I na kraju su naravno nezaboravne košulje kojima žene ne mogu da odole. Košulje odaju utisak ozbiljnosti, stila i elegancije. Njih možete kombinovati uz dobre farmerke, crne pantalone ili pantalone od odela.

Žene veoma vole bele košulje, a u zadnje vreme sve češće ih privlače i frajeri u kariranim košuljama. Ono što bi žene dodatno privlači je kada muškarac malo ‘podigne’ rukave i istakne zglobove i dobar sat. Damama je to veoma seksi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kosuljemodamuskarcioblačenjeodeloodećastil
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Moja najviše „otkida“ na mene kad sam bez odeće i kad se obrijem, za razliku od ovih bradatih manekena…