10 znakova da imate savršenog muža: Proverite da li je i vaš takav

Kad se zaljubimo, mislimo da smo pronašli idealnog partnera koji je oličenje svega dobrog, lepog i istinitog. Meutim, nakon nekog vremena možemo početi da sumnjamo u svoj izbor.

Kako ne bi zažalile ili nepotrebno brinule o tome da li je on najbolji muškarac za vas, proverite koje sve (ili bar većinu) osobina mora da poseduje svaki dobar suprug.

1. Ne boji se poteškoća i spreman je da reši sve probleme

Pravi partner ne samo da govori lepe reči, već i deluje kad treba. U teškim situacijama uvek je spreman da vam bude rame za plakanje, utešiti vas i pomogne kako god može.

2. Snalazi se u kuhinji

Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna da kuva idealan suprug. I ne mora nužno da bude Gordon Remzi, dovoljno je ponekad da isecka povrće ili lepo poređa predjelo na tanjur – to će ženu usrećiti.

3. Uvek će vas podržati, čak i ako ste pogrešili

Svi mi grešimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovina bi trebalo da bude na vašoj strani. Čak i ako grešite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi vas trebalo da vas podrži, a ne da vas okrivljuje.

4. Pazi na detalje

To ne znači da vaš muškarac mora da zna svaki detalj vašeg života ili se seti šta ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali obraćanje pažnje na stvari koje su vam važne je veliki plus. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pesma.

5. Mudar je, ne samo pametan

Moglo bi da bude korisno imati nekoga ko može da objasni kvantnu fiziku, ali još je važniji čovek koji može da pronađe izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako je vaš muškarac u stanju da vam dà dobar savet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo srećni.

6. Zna da vas razveseli

Kad se osećate loše, vaš muškarac uvek zna kako da vam vrati osmeh na lice: ispričaće dobar vic, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osećati bolje.

7. Zna da pregovara

Idealan muškarac može da nađe zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez pretnji ili mita. Može da se nosi i s vašim užasnim komšijom bez psovke i vike.

8. Ne zaboravlja na vaše probleme odmah po odlasku od kuće

Muškarcima je obično teško da se usresrede na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli uvek vaše probleme postavlja kao prioritet i nikada ih ne stavlja na drugo mesto.

9. Vaše mišljenje mu je važno

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život, oni takođe treba da postanu prijatelji i međusobni savetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebalo da bude pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element srećnog braka.

10. Pomaže vam u kućnim poslovima

Ako vas suprug ceni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osećate kao da ste njegova lična sobarica. Razume da se na poslu umarate i zato je uvek spreman da vam pomogne u čišćenju kuće ako ga pitate. Šta više, zajedničko obavljanje kućnih poslova sjajan je način da ih brže završite.

Očigledno je da svaka osoba ima svoju sopstvenu ideju o savršenom odnosu. A osobine koje muškarca čine idealnim partnerom razlikuju se za sve. Ali, pronaći nekoga ko vas stavlja na prvo mesto, i koga vi možete staviti na prvo mesto, ključno je za srećan brak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bitne osobinemuškaracmuz
Komentari (0)
Dodaj komentar