5 tajni svake savršene ljubavnice

Mnogi muškarci našli su se u periodu života kada su, makar i na trenutak bili razočarani svojom partnerkom.

Neki su kao razlog razočaranja navodili što žena stalno želi da bude „po njenom“, što ih prisiljava na stvari koje ne vole da rade ili slušaju ili pak što im je seks u krevetu postao dosadan ili je čak i nestao „iz upotrebe“.

Ovo je 5 tajni svake savršene ljubavnice o kojoj muškarac mašta.

One iniciraju seks

Muškarcima je dozlogrdilo da svake večeri moljakaju partnerke za maženje u krevetu. Često se žale da od njihove partnerke ne vide nikakvu inicijativu za seksom. Dobra ljubavnica je UVEK spremna na seks.

Ne osuđuju i ne zvocaju

Kada joj muškarac nešto predloži ili samo kaže, ljubavnica mu neće zameriti ni na sekund niti će ga odbijati kao stalne partnerke. One znaju šta muškarcima najviše prija, pa im to i daju.

Umeju da im se s razlogom usprotive

To što im za mnoge stvari i predloge izlaze u susret ne znači da savršene ljubavnice ne umeju da odbiju muškarca za nešto. Naprotiv. Kada vide da im nešto ne odgovara, lako će ih „otkačiti“.

Maštovite su i spremne na egzibicije

Najveći broj muškaraca koji se žali seksualnim terapeutima kaže da njihove žene ne žele eksperimentisanje u krevetu i postale su strašno dosadne. Dobra ljubavnica je spremna na apsolutno sve jer zna da nikom, pa ni njoj samoj ne prija svako veče gledanje „istog filma“

Razumeju muškarce

Kada je neraspoložen, umoran ili mu tog dana nešto ne ide od ruke, ljubavnica će znati kako da umiri i uteši muškarca za razliku od jednog broja stalnih partnerki koje neće imati razumevanje zbog svojih briga i obaveza. Uteha kod ljubavnice naročito prolazi onim muškarcima koji imaju problem u seksu, recimo oko erekcije ili mašte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnica
Komentari (0)
Dodaj komentar