Aduti u igri zavođenja

Svako od nas ima neke svoje tajne ili javne adute koje koristi prilikom igre zavođenja: inteligenciju, borbenost, nežnost, atraktivan izgled… Svi imamo neko svoje tajno oružje. Šta je vaš adut u igri zavođenja i da li njegova upotreba zavisi od toga da li zavodite ili samo puštate da budete zavedeni?

Rekosmo već da adut može da bude sve – i razumnost i borbenost, pa čak i diskrecija. Važno je samo da se pri samom zavođenju pokaže izuzetna količina strpljenja, blagosti i ljubaznosti. Kada to budete sebi utuvili u glavu, nema te sile koja će vas sprečiti da ostvarite ono što ste naumili. Potrebno je da budete jaki, odlučni i borbeni, da se nikad ne predajete i da umesto da očajavate zbog poraza uvek budete spremni da uživate u novim iskušenjima. Samo na taj način možete postati uspešni i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Opšte je poznata stvar da na žene najbolje deluju spontanost i iskrenost – privlače ih poput magneta. Međutim, tu treba biti racionalan – odluke o tome koga ćete, kako i kada zavesti uvek donosite razumom, a ne srcem. Vaša senzibilnost, razvijen smisao za komunikaciju i umeće da saslušate druge neće imati puno efekta ako se budete zaletali bez razmišljanja.

Ponekad je dobro biti hirovit, čak i tvrdoglav, ali treba paziti da vam se to ne vrati poput bumeranga. Žene to umeju da prepoznaju i vešte su u vraćanju loptice preko mreže. Potraga za osobom koja će u vama probuditi duboke emocije nije laka i ponekad je potrebno mnogo vremena da se ona uspešno okonča. Važno je da nikome ne date na sebe i da čuvate svoj ego, bez obzira na to što ponekad svi umemo i te kako da mu povlađujemo. Osoba koja ima dovoljno strpljenja za svaku promenu raspoloženja jeste ona koja se može svrstati u kategoriju idealnih žena. Ispod tog kriterijuma jednostavno ne treba ići.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar