Ako se vaš muškarac ponaša ovako, to je siguran znak da vas vara

Ako sumnjate da vas vaš muž ili dečko vara, verovatno ćete pojačano da pratite gde se kreće, s kim razgovara i šta krije njegov mobilni telefon.

Stručnjak za govor tela Peti  Vud otkriva kako ponašanje muškarca može otkriti da radi nešto što ne bi smeo.

„Privlačnost i seks mogu stvoriti rast nivoa testosterona i stvarati suptilne promene u telu.“ Muškarac koji vara želi se pokazati alfa mužjakom i u skladu s tim pokušaće da deluje viši, jači, dominantniji nego što je bio pre.

Držanje njegovog tela može da vam otkrije da se iza toga krije nešto sumnjivo. Alfa muškarci postavljaće se tako da izbacuju prsa i ramena van kako bi izgledali dominantnije, ali i da drže noge u blagom raskoraku, objašnjava Wood.

Muškarci obično noge drže u širini ramena, ali ako primetite da ih poslednje vreme drži malo šire od širine ramena, tako želi da pokaže da je uveren u sebe. To je stav i u kome dolazi do izražaja muškarčev polni organ, što je još jedna od poruka tela da se ta osoba ne boji, samodopadna je i oseća se jako. To je način za pokazivanje vlastite moći, tvrdi stručnjak za govor tela.

Ipak, ne značiti da vas muškarac vara ako ima samo ovakav stav tela. Ali ako postoje sumnje od pre i neki drugi znakovi, oni će dodatno učvrstiti sumnju u vašeg partnera, tvrdi Vud.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

govor telamuškaracprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar