Bez preljube

Svaka veza sadrži dozu sumnje da postoji neko drugi. Nikada ne treba da se osećate kao prvi niti kao drugi; poenta je u tome da budete jedini. Ljubav udvoje je igra koja mora da se uči. Možda je sada vreme da počnete s instrukcijama za spasavanje od oluja u svom malom moru sreće.

Romantične priče o ljubavi pre ili kasnije prerastu u surovu stvarnost, u kojoj niko nije siguran od napasti zvane preljuba. Ideja da je ljubav sama po sebi dovoljna prerasla je u mit. Bajke su lepe, ali ipak je realnost mesto gde živimo i volimo. Svi mi dolazimo u iskušenje da prevarimo voljenu osobu. Iako to zvuči prilično zabrinjavajuće, nije vreme za očajanje. Postoje stvari koje možete da učinite i da mudro zaplovite svojim ljubavnim brodom bez slepih putnika.

Razumevanje uobičajenih uzroka preljube i prepoznavanje signala za opasnost daće vam oružje za odbranu od potencijalnih iskušenja koja vrebaju na svakom ćošku. Ovo treba na prvom mestu prihvatiti kao plan akcije protiv slatkog, ali zabranjenog voća. Moguće je da sve posmatrate kao bezopasne sitnice, ali imajte na umu da kritične situacije mogu da vas uvuku u aferu čije posledice neće biti prijatne ni za vas ni za vašu partnerku ako nekim čudom bude saznala za preljubu.

Pošto žene teže savršenstvu u svojim odnosima, ponekad sve do tačke kada više niko ne može da dosegne njihove standarde, nije ni čudo što muškarcima u tim momentima preljuba izgleda kao jedino logično rešenje. Da se ne zavaravamo, idealna veza nije samo ona u kojoj nikada nema svađa i razmirica niti ona u kojoj vam je seks više nego savršen. Poverenje koje gajite jedno prema drugom ključ je jedne uspešne i stabilne emotivne veze.

Ako preispitate svoja očekivanja, možda ćete doći do zaključka zbog čega vam se događa da umesto o svojoj devojci razmišljate o svakoj drugoj koja prođe pored vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar