Bez snova o seksu (2)

Znajte da je čak i najvećoj ljubavi ponekad potrebno novo mesto za vođenje ljubavi. Potrebno je novo igralište, ali mnogi parovi o tome jednostavno i ne razmišljaju. Neki fantaziraju o seksu u kadi, na plaži ili u kancelariji, a neki to uvek rade u krevetu kod kuće. Pored svega toga, obično se čeka subota, pošto je opran veliki veš ili kada su deca stavljena u krevet. Ne čudi što se smatra da je svakodnevica najveći neprijatelj seksa.

Posle svih poslova koje i muškarci i žene obave u toku dana, sasvim je moguće da nikome i nije do seksa. Posledica toga je da se čezne za prvim danima veze, kada je seks bio sve samo ne retka pojava. Mnogo je ljudi koji priželjkuju „spontani seks“, ali je to nešto što se ne pronalazi tako lako. Ipak, zašto je to tako ako je za seks potrebno toliko malo vremena? Dovoljno je četvrt časa pre nego što, recimo, dođu gosti. Umesto da ona popravlja rumenilo, a vi menjate TV kanale, obradujte se međusobno na brzinu u kupatilu. O tome koliko ćete goste dočekati u najboljem mogućem raspoloženju, s osmehom na usnama, nećemo mnogo govoriti.

Potrebno nam je onoliko seksa koliko ga želimo – ni manje ni više od toga. Pustite „lovačke priče“ – drugi nemaju mnogo uzbudljiviji seksualni život od vas. Svaki odrastao čovek zna da seks nije takmičenje, ne mora se uvek doživeti orgazam. Seks predstavlja zadovoljstvo u svakom slučaju, jer ljubavni čin nema za svrhu pružanje zadovoljstva samo jednom partneru.

Bogatstvo seksualnih kombinacija trebalo bi da vas nadahne – samozadovoljavanje nije nužno nešto što činite kada ste sami. Pokušajte jednom udvoje! Znajte da seks ne služi tome da se partneri međusobno nagrađuju za lepo ponašanje, niti da na taj način vrše pritisak jedno na drugo. Očekivanje romantičnog trenutka često ume da se izrodi u neuspeh. Stoga, tri bambija za spontani seks!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar