Bez tepanja

Žene su sklone tepanju. One će rado umesto reči prst upotrebiti reč prstić, ali to njima leži i u skladu je sa njihovim akcijama i namerama. Muškarcu, međutim, mnogo više pristaje da bude veliki jež nego ježić. Ako vas ona tako oslovljava, imate problem.

Veoma je važno da primetite kada žena, obraćajući vam se, počne odjednom da vam tepa. Budite sigurni da je njeno poštovanje prema vama kao muškarcu tog trena na niskim granama. To važi i onda kada, makar kroz šalu, izgovori da ste joj lane ili bilo šta sitno. U tim situacijama mnogo ste bliži Bambiju, Dambu ili nekom drugom Diznijevom junaku nego nekom ko vlada situacijom. Odmah preuzmite jake kontramere, posle čega će vas sigurno oslovljavati na način koji odgovara jednom muškarcu.

Pravo ljubavno žensko tepanje je poželjno, ali ono dugačije izgleda. Posebno je nezgodno ako ona sebi dopusti baš mnogo, pa vas zaspe tepanjem u društvu vaših muških prijatelja. Budite uvereni da vas posle toga očekuje zafrkancija koje ćete se teško osloboditi. Bolje je da budete Ivan i Marica nego Ivica i Marica, mada je neverovatna činjenica da ljudi na mnoge stvari lakše pristaju ako se reči rimuju – rima im dođe kao nekakvo olakšanje, a zaboravljaju da ju je uvek smislio neko drugi i da je taj neko pri tom imao neku nameru.

Druga je situacija kada ste vas dvoje sami u intimi bračnog kreveta ili nekog drugog prostora u kojem ste prisutni samo vi i ona. Tom prilikom možete da joj budete sve, kao i ona vama uostalom, s tim što njoj neće smetati ako je nekim tepanjem oslovite u društvu, jer žene to vole – to im daje osećaj bliskosti kojim one vole da se pohvale, dok će u obrnutoj situaciji vama biti ne samo neprijatno što ste oslovljeni kao „mače“ nego od vašeg muževnog „mačo“ principa neće ostati ništa. Još ako pocrvenite tom prilikom, što nije nemoguće, budite sigurni da vam ne ginu salve podsmeha, što nije nimalo prijatno. Umesto da budete „mica i kuca“ lupite šakom o sto muški i jasno postavite granicu do koje može da se ide.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar