Bežite glavom bez obzira: Ovo su znaci da vas on ne shvata ozbiljno

Sigurno ste nekada pomislile da možete da promenite muškarca i da učinite da on počne da vas shvata ozbiljno, čak iako je rekao da nije za vezu. Budite oprezne! Nemojte da se previše nadate! Verujte mu ako kaže da neće vezu.

Muškarac koji je odlučio da želi samo neozbiljno sa vama nije za vas. Vi zaslužujete mnogo bolje! Zaslužujete nekog ko će se truditi oko vas i držati vas kao malo vode na dlanu. Onaj pravi pokušavaće da vas impresionira, a ne stalno da se samo vi trudite oko njega.

Ovi znaci pokazuju da vas on ne shvata ozbiljno:

Kaže vam da ne želi vezu

Videli ste se i osetili ste hemiju. Sve je teklo savršeno, bar po vašem mišljenju. Ipak, on vam je rekao da ne želi vezu. Vama se jako dopao i ne želite da ga izgubite i odlučujete da budete s njim u šemi, uz nadu da će se on predomisliti. Kakva greška!

Flertuje sa vama, ali vas ne poziva na sastanak

Kada se slučajno sretnete on flertuje sa vama, ali vas ne zove na dejt. Žao nam je, ali on nije dovoljno zainteresovan.

Kaže da nikada nije bio zaljubljen

Bežite od ovakvog odmah! Ako se do sada nije zaljubio, teško da će ikada. Ne nadajte se da ste baš vi ta kojoj će pokloniti srce.

Dopisujete se, ali nema vremena da vas vidi

Ako vam često piše, ali nije zainteresovan da se viđate, onda se sigurno tako dopisuje sa ko zna koliko još devojaka. Da li želite nekog kome ćete biti samo još jedna u nizu ili jedna jedina?

Zapamtite da ako neko kaže da nema vremena, on u stvari samo ne želi da vas vidi. Ko hoće on će uvek naći način. Ko neće smisliće izgovor.

Uvek vi zakazujete termin viđanja

Ako uglavnom vi inicirate viđanja, to znači da ste vi daleko zaintersovaniji. Njemu je svejedno.

Ako primetite neke od ovih znakova, bežite! Ostavite ga. Nije lako, ali vremenom će biti još teže kada se jače budete vezale. Malo hrabrosti danas, sprečava mnogo patnje sutra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuskarcizene
Komentari (0)
Dodaj komentar