Bio je neugledan dok mu frizer nije rekao da pusti bradu: Danas je san mnogih žena (foto)

U samo jednom trenu i najmanja stvar može vam potpuno promeniti život.

Primer za to je Gvilim Pag, koji je kao 21-godišnjak radio od kuće i zbog povrede je nabacio nekoliko kilograma viška. Ali jedan savet koji je dobio od frizera potpuno mu je preokrenuo život.

– U to vreme sam bio gojazan jer sam radio od kuće i zbog povrede nisam mogao da vežbam – ispričao je Pag za Dejli Mejl i dodao: – Posao je išao dobro, ali sam shvatio da moram da sredim svoj život i želeo sam da opet budem zdrav.

Tada mu je frizer predložio da pusti bradu kako bi se bolje uklopio u folk bend koji je Gvilim osnovao sa nekolicinom prijatelja. To ga je inspirisalo i da se vrati u formu.

Zatim je dao otkaz na poslu na kom je sedeo po 10 sati dnevno. Izgubio je 40 kilograma u narednih pet godina i napravio profil na Instagramu.

Tamo ga je zapazio jedan proizvođač odeće i sve se promenilo. Pag je postao model, i do sada je radio kampanje za velike brendove.

Danas radi sa Dejvid Bekamom na kozmetičkoj liniji za negu muškaraca.

Na kraju, za njegovu promenu u životu nije bila zaslužna samo brada. Ona je bila pokretač, a ostalo su učinili naporan rad, vreme i sreća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brada
Komentari (0)
Dodaj komentar