Bio IT stručnjak, sada kao žigolo dobija 1.000 evra za noć: Žene hoće samo dobar seks!

Sudbina se dobro poigrala sa Australijancem Džonom Ohom.

Foto: Pixabay/PinSharp

Školovao se za IT stručnjaka, imao je privatnu firmu koja je propala tokom globalne ekonomske krize krajem prošle decenije i u jednom trenutku našao se na ulici.

Kako su mu devojke uvek govorile da dobro izgleda i da je dobar ljubavnik, odlučio je da težak period života prevaziđe tako što će naplaćivati seksualne usluge.

Počeo je tako što je uzimao 200 evra za sat vremena isključivo sa damama, a onda je došao do toga da je jedan od najtraženijih u svom poslu u čitavoj Australiji.

Danas sat vremena seksa sa Džonom košta 1.000 evra i što je najinteresantnije, ni ne pomišlja više da se vraća poslu IT programera, prenosi Daily mail.

Džon ima dugu vezu ali partnerka nema problem s tim što je on žigolo. Kaže da se ne može svako baviti ovim poslom.

„Nemate ovde pauzu za ručak, slobodne vikende ili praznike. Kad vas dama pozove, ne morate uvek da prihvatite ali kada ste u situaciji da od toga živite, nema biranja. Moj prvi poziv bio je od jednog para koji je poželeo da ima ‘trojku’. Bio sam zbunjen ali sam prihvatio. Na kraju je ispalo da su oni bili daleko nervozniji od mene. Bili su prezadovoljni, preporučili su me prijateljima“, kaže 45-godišnji IT stručnjak.

Potom se osvrnuo i na žene.

„Mnogo ih ima nesrećnih u vezama i brakovima. Nemaju više nikakve odnose sa muževima, momcima, ne tretiraju ih kao na početku veza. Zato posle odnosa sa mnom odlaze kući oduševljene. Kažu da pre nego što me pozovu samo sanjaju o tome da ih neki muškarac dobro po…..e. Razočarane su što im partneri pre gledaju porniće nego što žele nešto s njima. Bilo je predivnih žena za koje nikada ne biste pomislili da su nesrećne. Kažu da im kod muškarca nikada nije bio bitan izgled ili veličina uda, koliko tehnika i maniri prema njima“, otkriva Džon Oh.

Na kraju, za sebe kaže da je introvertna ličnost, da kao i svi stručnjaci za kompjutere nikad nije bio dobar sa ljudima i socijalizacijom, ali da mu je posao žigola otvorio neke nove vidike i potpuno ga je promenio.

 

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksžigolo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Filip Romanski

    Interesuje me,u koju skolu treba ici,da covek postane dipl.Zigolo.Veoma mi se svidja ovo zanimanje.Spojiti prijatno sa korisnim.Da li ima nesto lepse tucati zene,dozivljavati stalne orgazme,i pritom dobiti 1OOO Evra. Ne znam da li je za takav posao,dovoljno zavrsiti Fakultet politickih nauka.? Cuo sam,da ko zavrsi taj Fakultet,moze da j..be,koga hoce,i gde hoce.!