Budite gospodin savršeni (3)

Pravi muškarac je onaj koji ume da bude džentlmen. Ali, priznajmo, ovih dana je teško znati kako će ona reagovati ako joj izmaknemo stolicu da bi sela. Hoće li reći: "Oh, hvala", ili pak, "Zar ne misliš da to mogu i sama?" Ko bi mogao da pretpostavi? Stvar jeste komplikovana (kao i uvek kada su žene u pitanju), jer žene u stvari žele pomalo od oba: i da budu dame i da pokažu svoju samostalnost. Da, one žele da pored sebe imaju džentlmena, ali ne žele nekoga ko će upravljati njihovim životom. Kako pronaći pravu meru?
Otvarajte joj vrata, pomozite joj da skine ili obuče kaput, ponudite joj ruku pri izlasku iz kola. Ali nemojte naručivati hranu a da je ne pitate, nemojte zakazivati izlaske sa zajedničkim društvom a da se prehodno ne dogovorite s njom. U redu je ako se ponašate zaštitnički. Ako je neki tip spopada u baru – treba biti obazriv. Ima žena koje bi se zadovoljile samo verbalnom odbranom, ima onih koje bi se branile same, a ima i onih koje očekuju da pokažete nevaljalcu gde mu je mesto (ispod stola s pocepanom arkadom), i to onako muški.
Žene ne vole kad su muškarcima uključeni okidači za ljubomoru. Ako vam ona ne veruje, verovatno je sve "usijano" svaki put kada izađete u grad bez nje. Zbog toga je važno da ih razuverimo. Ako već nismo od onih koji vole da "švrljaju", onda je važno da ona toga bude svesna i da ima sve razloge da veruje našem moralnom kodeksu. Što se tiče muške ljubomore, ne smemo da je pokazujemo na eksplicitan način ukoliko želimo da je zadržimo pored sebe. One žele muškarce koji će im bezgranično verovati, jer zbog čega bi bile s nama ako ih interesuje flert s drugim muškarcima? Ipak, kada se dođe na teren preljube, čini se su žene malo manje aktivnije od nas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

biti savrsendzentlmenmeramuskarci
Komentari (0)
Dodaj komentar