Budite obožavani

Toliko pažnje poklanjate ženama i njihovom spoljašnjem izgledu, da ste umalo zaboravili na vas same. Želite i vi da postanete predmet obožavanja, u svakom trenutku, od strane bilo koje osobe. Pozornica je vaša, samo treba da nastupite kao glavni junak. Vaš cilj je da sve dobijete na što lakši način, uz što manje, pa i bez truda. Dovoljna je samo vaša pojava.

Da li je to sebično? Da li tražite i suviše? Mislite da će vam sa takvim stavom devojke, žene, reći da ste egoista, pravi predstavnik šovinista? Neke će to i reći, ali vas one ne zanimaju. Vas zanimaju one druge, one kojima će se to sve svideti, čak i kada ofarbate kosu u plavo. A koje su to tačno promene, šta to treba da uradite da biste bili ono što niste, a želite?

Glavnu motivaciju muškog sveta čini novac i seks. Žele ga što više. Međusobna veza postoji, ali vi uvek vidite samo pogrešnu. Opšte mišljenje je (i delimična prevara) da ćete ovo drugo dobiti tako što ćete imati više prvog. Više para, više devojaka. Često se pokazalo, i dokazalo, da to baš nije tako. Ne možete romantiku i ljubav naći putem novčanika. Vi dobro odlučite šta želite. Ne preterujte, jer što se više trudite oko nečega, to će vam sve dalje biti.

„Dao sam sve od sebe.“ Rečenica koju najčešće koriste sportisti kada ih pitaju kako su uspeli tako dobro da igraju i da daju toliko koševa, golova, i čega već. Trudili su se maksimalno, usredsredili se na to što žele. Istina je da sve što možete da dobijete a da se oko toga ne trudite nije zanimljivo, niti vas motiviše. U svakom aspektu života je tako. Vas zanima samo ona osoba bez koje ne možete, i zbog nje ćete se truditi.

Ako ne možete da ih pobedite – pridružite im se. Ne ide, kako god da okrenete, i više ne znate šta biste. Upoznajte ih. Umesto da dremate u ženskom društvu (koje vam nije zanimljivo), slušajte šta pričaju. Više nije moderan muškarac onaj koji je nezainteresovan i koga ništa ne zanima. Uključite se u rasprave, budite od akcije. Pokažite dozu osećajnosti i one će početi da pričaju.

Dopustite da vas žene oblikuju. Ne, to ne znači da vas one menjaju ili da se vi slučajno za dlaku promenite u bilo kom smislu. Vi ste onakav kakav ste, i takvog će vas, ili neće, prihvatiti. To nije vaša stvar, ali kada su u pitanju neke unutrašnje stvari, vaše „ja“ – to prepustite njoj. Niko bolje od žene ne može da vam podigne nivo samopoštovanja, samouverenosti, i da vam kaže šta valja, a šta ne. Ti si heroj ili gubitnik. Mač sa dve oštrice. Koliko žena može da vas podigne u nebesa i da pomislite da ste vi taj princ na belom konju, toliko brzo može i da vas spusti u blato i prašinu. Ako vas je oslobodila nekih muka koje su vas tištile, i bila i sudija i devojka, može sutra već da se okrene protiv vas znajući sve slabe tačke.

Venčanje – potrudite se oko samog čina venčanja kad već dotle dođe. Učestvujte u tome, nemojte samo da klimate glavom i da se slažete sa svim što je predložila. Pokazaćete da vam je stalo i da vam sam čin venčanja znači približno koliko i njoj (što je znamo – nemoguće). Izaberite nešto vi, bilo to torta, tanjiri ili cveće, i ne brinite kako izgleda – samo je važno da ste to vi uradili.

Možda ćete morati da prođete kroz sve ove tačke i upute da biste dostigli tačku vrha tj., da budete obožavani. Nekome je dovoljna jedna od ovih stvari i da sve bude rešeno. Samo se nadajte da će je barem nešto drugo oduševiti i učiniti da vas još više voli, a da to nije poslednja tačka – venčanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar