Budite tehničar

Ovaj članak nema nikakve veze sa onom ružnom uzrečicom „mali ali tehničar“, ali ima veze sa tehničkim stvarima koje će učiniti da devojka sa kojom ste uživa sa vama.

Muškarac mora da bude ekspert barem za jednu stvar. Žene izuzetno vole masažu. Da bi se atmosfera zagrejala, počnite sa masažom njenih stopala, preko listova do butina. Tokom masiranja stopala koncentrišite se na njene nožne prste i tabane. Ukoliko njena higijena to odobrava, možete započeti sa ljubljenjem stopala, što će verovatno dovesti do toga da će se izgubiti od uzbuđenja.

Druga stvar koja bi mogla da bude veoma važna jeste „grickanje“. A grickati se, kao što i sami znate, može sve. Počnite od vrata, zatim pređite na ramena i gornji deo leđa. Izbegavajte da se pretvorite u grofa Drakulu – on nije miljenik žena; tako je samo na filmu, a i tamo su hipnotisane.

Jedna stvar u kojoj se svakako možete pokazati kao tehničar nad tehničarima jeste oralni seks. Sedmo nebo nije rezervisano samo za muškarce. Tokom predigre mogu da se dogode mnoge fantastične stvari.

Pokretljivost vašeg tela prilikom odnosa izuzetno je važna. Prisetite se načina na koji se kreću latinoamerički plesači, imitirajte njihove pokrete. Ona će vas sigurno pratiti. Na kraju krajeva, znate da latino ritmovi podrazumevaju igru u paru.

Sasvim otvoreno govorite svojoj partnerki šta vam se dopada na njenom telu, kupite joj neki „bezobrazluk“, a zatim predložite da se zajedno igrate sa njim. Za dobrog tehničara seks je uvek privatna stvar. Ne priča, ne hvali se već radi u četiri oka. Na kraju, nije važno da li je reč o večeri, romantičnom vikendu ili nekoliko vrućih sati u vašem stanu. Sofisticirani ljubavnik uvek se pojavljuje sa preciznim projektom gde ništa nije prepušteno slučaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar