Crno je elegantno

Biti u crnom od glave do pete apsolutni je hit ove sezone za sve one apsolutno svečane prilike u kojima se nekim slučajem možete naći. Taj trend slede svi muškarci koji drže do sebe, a naročito oni mlađi.

Ukoliko se nađete u nedoumici šta da obučete za neku priliku koja zahteva strogo formalnu garderobu, uvek se možete opredeliti za crno odelo, dvoredno ili jednoredno – važno je samo da bude od kvalitetnog štofa, najbolje u kombinaciji vune i svile.

Ispod sakoa možete nositi isto tako crnu košulju ili majicu, a nije retka situacija da se deo oko grudi jednostavno prekrije crnim svilenim šalom. Nema kravate ako imate manje od 30 godina, a i ako ste prešli tu starosnu granicu, možete sebi da dopustite malu ekstravaganciju da se jednom pojavite bez kravate sa kojom su svi navikli da vas vide.

U malom gornjem džepu bilo bi poželjno da se nađe svilena maramica, i to u ciklama boji – ona će na adekvatan način razbiti elegantno crnilo kojim ste se okružili i osvežiti vašu odevnu kombinaciju. Naravno, ukoliko vas crna boja čini sumornim, uvek sebi možete da dozvolite i nešto bele boje. Na kraju krajeva, crno-bele kombinacije su uvek u trendu, te tako možete obući tamnosivo prugasto odelo uz odgovarajuću belu košulju. Bela košulja se jedino i može tolerisati u svečanim prilikama, i to u kombinaciji sa kravatom.

Izbor kravate koju ćete nositi uz belu košulju je slobodan pošto bela boja dozvoljava eksperimente, ali ne treba previše narušavati sklad koji crno-bela kombinacija nužno nosi sa sobom. U obzir dolazi kravata u meliranom sivom desenu ili neka boja koja će biti ekscentrična a istovremeno fenomenalno uklopljena u vaš stajling te večeri, poput crvene, koja će pokazati da ste vi muškarac koji je spreman za eksperimente i sposoban da odgovori na svaki izazov koji se može naći pred njim, makar to bio i izbor odgovarajuće kravate uz večernje odelo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar