Da li je ona prava?

Ko od nas može unapred da zna da li će neka veza cvetati ili ne? Niko. Faktori trajnosti jedne veze ne mogu se lako primetiti na prvi pogled. Da li je žena s kojom sada izlazite samo devojka za jedno veče, ili je u pitanju žena vaših snova? Koliko vam je slična? Na šta liči vaš razgovor preko telefona? Da li ste vi dijametralno suprotne ličnosti, da li razlike koje primećujete mogu da budu presudne, da li ste vi možda klonirane ličnosti? Život s klonom je teško izdrživ (kažu naučnici). Možda je onda dobro imati pored sebe osobu koja je potpuno drugačija i s kojom se ne slažemo nigde osim u krevetu?
Muškarci koji izlaze sa ženama koje imaju idealne osobine uspeće pre nego oni koji izlaze sa ženama sličnim njima samima. U redu, onda treba prići devojci koja ima osobine koje smatrate idealnim – fizičke, emotivne, mentalne. Međutim, računajte na to da vas upravo takva idealna žena može odbiti, jer možda vi ne zadovoljavate njene standarde. Ipak, vredi rizikovati. I vredi igrati na kartu misterioznosti: što su dublja njena pitanja, to je trajnost veze izvesnija. Još jedno od pravila koje može da nas namuči u proceni kvaliteta veze u kojoj smo jeste način na koji se zabavljamo kada smo zajedno. Parovi koji se silno zabavljaju imaju intenzivniju vezu, ali da li je to garancija da će njihova veza opstati? Burni noćni izlasci mogu da prerastu u rutinu isto kao i večeri provedene u miru u tišini.
Zbog toga je dobro potražiti uzbuđenje u stvarima koje ne mogu da se istroše i u zajedničkim aktivnostima iz kojih ćete oboje nešto naučiti. Samo, savremeno okruženje uvek na kraju postavlja pitanje – da li postoji aktivnost koja se vremenom ne može pretvoriti u rutinu, zbog čega ćemo se pre ili kasnije ipak zapitati da li je veza u kojoj se nalazimo "ona prava".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izbor partneramuškaracona prava
Komentari (0)
Dodaj komentar