Dobar loš zao

Biti dobar, loš, zao, prema njoj? Zašto su uvek loši momci okruženi devojkama? A vi…se trudite, pažljivi ste, kavaljer, osećajni, tretirate je sa poštovanjem, a preko puta vas sede dvoje – on grub, neobrijan, neozbiljan, ne gleda je uopšte, smeje se glasno u restoranu, gleda levo-desno, a ona…se topi i samo ga grli i ljubi, a vaša devojka ne skida pogled sa njega. Vaša devojka?

Najveća razlika između njega i vas je u tome što je on genetski takav. Možete i vi pokušati da se ponašate tako isto, da dajete malo a dobijate puno, i da idete dalje, i da ne stajete, i da se ne osvrćete, ali nećete uspeti u tome. Trajaće kratko, nećete biti opušteni u tome što radite jer ćete ipak opet paziti šta radite i na koji način. Možete ispasti smešni ako se isuviše trudite i ona će vas prezreti – to vam ne treba. Budite postepeni ali istrajni u nameri ako vam je toliko stalo do nje.

Ali zašto su one sa njima?
Loš momak, kao prvo, deluje sigurnije, samouverenije, jače. Da, one vole da se leti oko njih i da im se sve želje ispunjavaju, ali obožavaju one koji to ne rade u potpunosti. Želite ljubav ili strast? Promenite ulogu.
Kao drugo, žene uvek misle da će kad tad svoga dečka promeniti, tako da i ako je u početku on delovao neukrotivo i ludo, ona zna da će ga kad tad promeniti, da će ga smiriti i postaviti na mesto koje ona želi – znači opet se vraća na tipa kao što ste vi. Morala je da bude u društvu lošeg da bi se osećala važnije. Pored njega ona čeka avanturu, čeka ludu vožnju, nezaboravne trenutke. Takva devojka možda nije za vas, a ne vi za nju. Ne možete čekati da je sve to prođe pa da onda vi nastupite. Žene ne znaju šta hoće. One samo žele potvrdu jedne i druge strane, hoće da su obožavane i od strane dobrog studenta i od strane lošeg tipa koji je obara sa nogu. Tipično je da ona gleda kako se dvojica lome oko nje i da jednom i drugom daje osmeh podrške. Odlučiti se neće dugo, a vi, ili čekajte, ili krenite u akciju.

Barem na kratko budite loši. Budite opušteni, bacite sat sa ruke, ne začešljavajte kosu, ne stavljajte gel u kosu, pojavite se jednom na sastanak neobrijani, kasnite (iako uvek nju čekate a ne ona vas), odvedite je negde gde niste išli. Probajte da je slušate sa manje pažnje, ne stajte uz svaki izlog uz koji ona staje, pokvarite joj malo frizuru. Videćete razliku. Ako već ona ne može da se prilagodi vama, budite vi njen loš momak na neko vreme. Jer kako Duško Dugouško kaže: „Ako mala hoće zeca, dobiće zeca.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar