Dokazani maratonac

Kada je reč o seksu, ako se na stranu stavi njegova funkcija postizanja užitka, primarni zadatak vas kao onoga koji treba da vodi igru jeste da se tom prilikom dokažete kao maratonac. Seksualni maraton najlakše ćete izdržati ukoliko se nalazite u položaju koji vas najmanje umara. Što manje telesne težine morate da podnesete, manje ćete energije trošiti. Vaši pokreti treba da budu polagani i retki; iako se ne pokrećete previše, vi odlučujete kada će doći do vrhunca.
Ukoliko je uzbuđenje preveliko i ukoliko osećate da ne možete da izdržite, ejakulaciju odgodite napinjanjem PC mišića (ne onih koje upotrebljavate kada izbacujete računar kroz prozor, nakon što se po stoti put „zarmzne“, već mišića kojima zaustavljate tok urina). U toku maratona nije zgoreg napomenuti da ste vas dvoje kao dva talasa koji se udružuju; ako ona tom prilikom ne pukne od smeha, biće vam sigurno zahvalna na napadu romantike koji vas je obuzeo prilikom seksualnog zanosa. Pošto seks u priličnoj meri zavisi i od onoga što vidimo na osobi koja je s nama u tom trenutku, imajte na umu da žene ne vole pivske stomake. Možda ih tolerišu u većoj ili manjoj meri, ali ih sigurno ne vole. Dakle, ostaje vam samo da ga prikrijete ukoliko ga već imate. Ako spadate baš u tešku kategoriju, najbolje će biti da legnete na leđa, jer ćete tako izgledati vitkije. Ispeglajte se kako god znate i umete s ciljem da pivski stomak bar na trenutak nestane, bar dok se stvar ne zahukta do te mere da ni njoj više nije bitno što ga imate.
Druga mogućnost vam je da se što uspešnije zakamuflirate i sakrijete ispod finih, mekanih čaršava, zbog čega će se njoj učiniti da ste prava mrvica od čoveka. Imajte na umu da prosečan muškarac tokom pedesetominutnog seksa izgubi oko 90 kalorija. Što ste teži, više vam je energije potrebno da mrdnete guzom, a time trošite više energije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izdrzljivostmaratonodlaganje ejakulacijeseks
Komentari (0)
Dodaj komentar