Ego ostavite van kreveta

Privući žensku pažnju nije nimalo lako. Zadržati je na sebi – čini se još teže. Pošto su obično muškarci ti koje optužuju da su egomanijaci, iz samog naslova možete zaključiti šta valja učiniti sa egom.

Nikada nemojte pitati ženu da li ste vi najbolji ljubavnik koga je imala u svom životu. Ne trudite se čak ni da joj postavite to pitanje u nekom drugom obliku, jer odgovor može da bude razočaravajući. Žene u tim situacijama umeju da budu veoma pakosne – sigurno ne biste voleli da vam nekim slučajem izdeklamuje listu onih koji su bili bolji od vas.

Sa druge strane, na vama je da se trudite i da date sve od sebe, a to je moguće samo ako se ponašate prirodno, tačnije – prirodno u onoj meri u kojoj to ženama odgovara. Ne ponašajte se i ne izgledajte kao bezbrižni student; u nekim godinama to izgleda smešno.

Da biste ostavili dobar utisak u ženskim očima, potrebna vam je lepo ispeglana košulja, čiste i sjajne cipele i parfem koji se razlikuje od mirisa piva ili vina.

Ne bi bilo loše ni da savladate pravila lepog ponašanja za stolom. Žene obožavaju muškarce koji imaju lepe manire za trpezom, a još više one koji umeju dobro da kuvaju. Ako su supe iz kesice, gotova jela i kajgana vrhunski domet koji možete da ponudite, neće biti dobro. One možda jesu spretnije u kuhinji od nas, ali ne vole da mi budemo ti koji će im to saopštiti. Pronađite neki egzotični recept koji nije težak za spremanje, a koji bi mogao da je iznenadi.

Žene se ne uzbuđuju zbog onoga što ste uradili, već zbog onoga što želite da realizujete. Za njih ništa nije seksi kao muškarac koji tačno zna šta hoće i kako da dođe do toga. Ukoliko osetite da je žena pored vas više zainteresovana za vašu prošlost i sadašnjost nego za ono što je pred vama, znajte da jedina budućnost koja nju interesuje jeste samo njena. Ne treba ni da vam kažemo da ćete se u tom slučaju nadalje jutrom buditi zagledani u svoj ego.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar