Govor poljupca

Svako od nas ima specifičan, samo svoj, način kako ljubi i kako se ljubi. Suština je uvek u uzajamnom davanju i primanju, a određeni način na koji se to radi mnogo govori o nečijoj ličnosti. Ne bi bilo na odmet obratiti pažnju na pojedine stvari koje se dešavaju prilikom dugih ili kraćih poljubaca.

Ukoliko vaša partnerka drži oči otvorene, ili ukoliko ih oboje povremeno otvarate dok se ljubite, to bi moglo da znači kako ili vi ili ona želite da držite situaciju u svojim rukama – pod svojom kontrolom. To bi, takođe, moglo da znači da postoji i strah od prepuštanja ili preterane bliskosti, ali bi moglo da znači i to da vi i ona jednostavno volite da gledate jedno drugo u tom jedinstvenom trenutku uživanja.

Ljubitelji „spoljnih poljubaca“ – onih koji se dešavaju samo vrhom jezika, izvan usana, ne moraju da se brinu. Svako ko voli ovakav način ljubljenja spada u red osoba koje su vesele prirode, koje su otvorene i kojima seks radi seksa i seks kao igra nije nimalo stran. Eksperimentisanju nikad kraja, zar ne?

Ukoliko primetite da vam partnerka prilikom poljupca onemogućava disanje, nemojte upasti u zamku i pomisliti da je reč o temperamentnoj i strastvenoj osobi. Pre bi se moglo reći da ona ne ume baš da se ljubi, da je prilično sebična i, u krajnjoj liniji – nesigurna, jer na taj način pokušava da vas zadivi i stvori lažnu sliku o sebi. Ako pri tom ima zgrčene ili ukrućene usne, znajte da je reč o ženi koja ne namerava da mnogo učestvuje u samom odnosu, kako seksualnom tako i emotivnom, za razliku od mekih usana, spremnih da se blago otvore i zatvore, što govori o toploj ženi koja istinski uživa u odnosu.

Nemojte imati strah od poljupca. Kako pesnik reče: „Poljubac je susret najveći na svetu…“, i to je tačno. Tu nema nejasnih pitanja, samo pokažite količinu ljubavi koju osećate, opustite se i prepustite uživanju. Žene to vole i znaju da cene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar