Greške i greščice

Niko od vas ne zahteva da budete dizajner prostora, ali zavođenje vaše ljubljene biće puno lakše ako joj osigurate ugodnu i primamljivu atmosferu. U to se nimalo ne uklapaju prljavo rublje i prazne kutije od pica na podu, kao ni nepozvani kućni prijatelji na vašem kauču. Da ne biste pravili greške, počistite malo, prigušite svetla, pustite muziku i ponudite joj čašu vina. To je kliše koji vašu neurednost od greške pretvara u greščicu.

Nemojte svakog puta preskakati predigru. Istina je da s vremena na vreme jednostavno nemate živaca. Ipak, naskakati na nju kad god vam se prohte povećava vam šansu da je ne dobijete uopšte. Ponekad je ženama potrebno malo aperitiva pre glavnog obroka. Dakle, nemojte upadati u žurbu čak ni ako je ona te večeri izuzetno primamljiva u nekoj izazovnoj garderobi. Sačekajte, budite opušteni i izbegnite grešku navale bez rezultata.

Iako žena u početku može biti stidljiva i odbijati da vam kaže šta želi u krevetu, govor njenog tela otkriće vam sve što treba da znate. Sigurno nećete uspeti ukoliko je tretirate kao lutku na naduvavanje, osim ako vas jasno ne zamoli upravo za to. Pokušajte da primetite kako reaguje na vaše dodire i delujte u skladu sa tim. Većina žena ima avanturistički duh i želi da isproba nove stvari u krevetu, samo prethodno mora da stekne poverenje u svog ljubavnika. Greška je ako je forsirate da dođe do te faze. Tako nešto može da vam uskrati priliku da ikada više izrazi ideju o nečem novom.

Na kraju, nešto o grešci nad greškama. Suprotno onome što vidite u porno-filmovima, žene po pravilu ne vole kada ih ne poštujete u krevetu. Iako možda u početku pristaju na to da bi vam udovoljile, zahvaljujući takvoj praksi osećaće se neudobno i na kraju će vam zameriti. Zbog toga, pre nego što joj se obratite pogrdnim imenima, postanete grubi ili ejakulirate po njoj, uverite se da zaista imate njen pristanak. One u suštini nisu komplikovane ukoliko znate kako se vozi veleslalom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar