Gvinet Paltrou u Plejboju

Američka glumica, poznata po svojoj gracioznosti i rezervisanosti, Gvinet Paltrou, pojavila se u magazinu „Plejboj“ (Playboy). Ali, za razliku od svih ostalih devojaka koje su se pojavljivale u tom magazinu, Gvinet nije obnažena.

Izgleda da nije htela da šokira javnost. Samo je dala intervju i pričala o nekim stvarima o kojim obično ne priča u javnosti. U njenom poslednjem filmu glumi devojku koja ima problem sa viškom težine i možda joj je ta uloga dala uvid u neke stvari koje je pre nisu isuviše zanimale…

U ovogodišnjem novembarskom izdanju jednog modnog časopisa, Gvinet se slikala za naslovnu stranu bez gornjeg dela, što je prokomentarisano kao veliki preokret u dosadašnjem, kako ponašanju, tako i životu. Ubrzo potom usledio je i ovaj intervju za muški časopis. Ova 29-godišnja glumica ne želi više samo da se smeška i deluje nedodirljivo i rezervisano.

Za magazin „Plejboj“ otkrila je nekoliko stvari o sebi koje su bile nepoznanica za njene obožavaoce.

Gvinet kaže da je njen spoljašnji izgled precenjen i da ona uopšte ne izgleda tako dobro kao na fotografijama, jer se one naknadno obrađuju u kompjuterskim programima. Zadovoljna je svojim izgledom, ali je to baš preterano i ne zanima.

Voli da izlazi na „sastanak na slepo“. To joj daje neku vrstu šire perspektive po pitanju upoznavanja novih osoba i dopada joj se taj način viđanja, mada nije jedini.

Neke novine su objavile i njenu izjavu da je nimfomanka, na šta se ona samo smeje i kaže da sebe pre smatra seksualnom osobom koja često menja partnere. Neki bi rekli da je isuviše zahtevna.

Možda se „ledena“ Gvinet Paltrou samo odlučila da u svom životu nešto promeni i možda će uskoro biti i na naslovnoj strani „Plejboja“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar