I one gledaju kada su na plaži

Isto kao i mi, žene na plaži vole da posmatraju i procenjuju. Plaže su idealno mesto za otkrivanje tela, pa zato nemojte biti upadljivi niti vulgarni kada pored vas prođe žena u izazovnom bikiniju. Pored toga, i ona bi vas mogla dobro da odmeri.

Današnje devojke ne kriju koliko ih zanima muško telo. One obraćaju pažnju na vaše ruke; njih će prve primetiti, i to ne samo zato da bi proverile imate li burmu ili ne. Pošto se već sve dešava na plaži, ona će obratiti pažnju i na to da li ste, kako i koliko pocrneli.

Pošto završe sa tom procedurom, koncentrisaće se na vašu zadnjicu. Šta se u tom trenutku petlja po njihovim glavama – teško je saznati, ali može se pretpostaviti. Ukoliko ste redovno vozili bicikl pre odlaska na letovanje, nemate zbog čega da se brinete. Žene vole da posmatraju muškarce koji hodaju sigurnim korakom i one koji na plaži trče bez majice.

Kada je u pitanju izbor kupaćih gaća, veća je verovatnoća da ćete je osvojiti ukoliko ste u boksericama. Odbacite slip, jer čak i na plaži morate biti odeveni sa stilom ma koliko želeli da istaknete svoje atribute. Obratite pažnju i na to kako nanosite kremu za sunčanje. Prvo, njoj će se dopasti što vodite računa o sebi, a drugo, način na koji to radite za nju može biti erotičan.

Žene obraćaju pažnju i na vaše listove. Ona će primetiti da su dobro razvijeni dok igrate odbojku, vozite bicikl ili dok klečite kako biste nekom klincu pomogli da napravi kulu od peska. Igrati na osetljivost prema deci uvek je preporučljivo, bili na plaži ili ne. Zatim na red dolaze leđa. O njima nema mnogo šta da se kaže osim toga da one izrazito vole kada na muškarcu vide rupice na dnu leđa. Ako to imate, možete sebi da pribeležite još jedan plus. Na kraju, budite uvereni da ćete joj se više dopasti ako imate visok stepen aktivnosti. To znači – trčanje, plivanje, akcija, akcija, akcija. Ukoliko budete po ceo dan samo ležali na suncu, može joj se dogoditi da glat prođe pored vas i ne primeti vas iako zapravo imate sve ono što bi joj se moglo dopasti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar